top of page

za 04 sep

|

Westerpark Amsterdam

Kraakhelder

Op 4 september komen we weer samen om een helder licht te schijnen op wat er gebeurt en vooral door zichtbaar te maken hoe het anders kan en hoe ieder van ons en wij als collectief die verandering zijn. Ben jij er bij?

Registration is Closed
See other events
Kraakhelder
Kraakhelder

TIJD & LOCATIE

04 sep 2021, 14:00 – 17:00

Westerpark Amsterdam

DEELNEMEN

OVER DIT EVENT

Het piept en het kraakt. Hoe het was lijkt niet meer te werken. Nieuwe vormen worden bedacht vanuit oude systemen. De media doet haar werk niet meer zoals ze dat ooit deed, censuur viert hoogtij en er lijkt slechts één verhaal verteld te mogen worden. Gebaseerd op dat ene verhaal probeert de politiek te smoren met regeltjes en dwang. Gaat dit nog over het bevorderen van onze gezondheid?

Wij willen het anders, dat is kraakhelder. We willen transparantie en goed geïnformeerde, vrije keuzes kunnen maken. Wij willen vrijheid van meningsvorming. En nu we toch bezig zijn, we willen lichamelijke integriteit en minder overheidsbemoeienis. Dat zullen we zelf moeten bewerkstelligen, met elkaar.

Op 4 september doen we dat weer door samen te komen, een helder licht te schijnen op wat er gebeurt en vooral door zichtbaar te maken hoe het anders kan en hoe ieder van ons en wij als collectief die verandering zijn. Ben jij er bij?

Facebook event: https://fb.me/e/2Fx9itHIk

DEEL DIT EVENT

bottom of page