top of page

zo 30 jan

|

Amsterdam

Op eigen kracht

Op zondagmiddag 30 januari vindt onze 8e manifestatie plaats, in Amsterdam. De wereld om ons heen blijft veranderen. Wat in 2020 nog onmogelijk geacht werd, wordt steeds vaker de nieuwe realiteit. Dit vraagt om aanpassingsvermogen, innerlijke rust en focus. En onze kracht te kennen!

Op eigen kracht
Op eigen kracht

TIJD & LOCATIE

30 jan 2022, 15:00 – 17:30

Amsterdam, Museumplein, 1071 DJ Amsterdam, Netherlands

OVER DIT EVENT

Op zondagmiddag 30 januari vindt onze 8e manifestatie plaats, in Amsterdam.

De wereld om ons heen blijft veranderen. Wat in 2020 nog onmogelijk geacht werd, wordt steeds vaker de nieuwe realiteit. Dit vraagt om aanpassingsvermogen, innerlijke rust en focus. Deze tijd vraagt om ons te richten op onze eigen kracht. Want wij hebben de sleutel naar vrijheid zelf in handen. Externe factoren zullen ons altijd uitdagen. Maar ken jij je eigen superkracht? Met die kracht bouwen we gezamenlijk een samenleving die gebaseerd is op gemeenschappelijke waarden. Door onze aandacht te richten op alle mogelijkheden die er zijn.

Dit belooft wederom een prachtige manifestatie te worden. Met sprekers en artiesten zoals (Tisjeboy)Jay, Vera Helleman en Angelo Meijers en artiesten als een deel van de Nijmegense band Navaronne en DJ Frans Iradi die hun motivatie en inspiratie delen om jou aan je eigen kracht te herinneren, zodat je kan blijven staan in deze storm.

Aankomende week zullen we de laatste details bekendmaken. Houd de socials, ons Telegram kanaal en de website in de gaten!

We kijken er enorm naar uit elkaar daar weer te ontmoeten. Vrouwen voor vrijheid manifestaties zijn voor iedereen, mannen zijn welkom! Neem al je vrienden, familie en geliefden mee en kom met ons genieten!

Laat ons weten dat je komt via https://fb.me/e/1eFv81THT

DEEL DIT EVENT

bottom of page