top of page

zo 19 nov

|

Utrecht

Vrouwen voor Vrede Middagprogramma Utrecht (afhankelijk van weer!!)

De weergoden zijn ons vooralsnog niet zo gunstig gezind voor ons event "Vrouwen voor Vrede' aanstaande zondag 19 november. We zetten onze organisatievaardigheden maximaal in om dit project doorgang te laten vinden. Regent het pijpenstelen? Dan gaat deze sessie niet door.

Aanmelden is niet meer mogelijk
Bedankt voor je interesse!
Vrouwen voor Vrede Middagprogramma Utrecht (afhankelijk van weer!!)
Vrouwen voor Vrede Middagprogramma Utrecht (afhankelijk van weer!!)

TIJD & LOCATIE

19 nov 2023, 14:00 – 16:30

Utrecht, Strijkviertelplas, 3454 Utrecht, Netherlands

DEELNEMEN

OVER DIT EVENT

De weergoden zijn ons vooralsnog niet zo gunstig gezind voor ons event "Vrouwen voor Vrede' aanstaande zondag 19 november.

We zetten onze organisatieskills to the max in om dit project doorgang te laten vinden. We hebben een binnenlocatie in Utrecht bereid gevonden om in de ochtend een binnenceremonie te houden. Daar hebben we een limiet van het aantal vrouwen van 100. Via de volgende link kun je je aanmelden voor het ochtendgedeelte. Wanneer we de limiet hebben bereikt van 100 vrouwen, zal deze link gesloten worden. https://www.vrouwenvoorvrijheid.com/events-1/vrouwen-voor-vrede-ochtendprogramma-utrecht-binnenlocatie

Programma opzet middaggedeelte (afhankelijk van het weer!):

13.30 aankomst Strijkviertel

14.00 start middagceremonie

16.00 einde middagceremonie

We zien je heel graag aanstaande zondag! De middagsessie is afhankelijk van het weer. Regent het pijpenstelen dan wordt deze geannuleerd. We laten dat uiterlijk morgenochtend om 10 uur weten.

Vragen over of het doorgaat? Stuur even een whatsapp bericht naar Sascha op 06-20610622.

DEEL DIT EVENT

bottom of page