top of page
Search

De verboden manifestatie

Onze manifestatie ‘Shaping our Future’ kan niet legaal plaatsvinden aanstaande zondag.


Na weken van voorbereiding en contacten met vele gemeentes, blijkt dat het houden van een manifestatie met meer dan 100, op een enkele plek 500 mensen, niet is toegestaan.

Op basis van ‘gevaar voor de volksgezondheid’ en ‘gevaar voor de openbare orde’, krijgen we keer op keer een beperking waar wij niet in mee kunnen gaan. Een onderbouwing hoe buiten samen komen een gevaar is voor de volksgezondheid vragen wij steevast, maar ontvangen we niet.

Het is zuur, maar we zien het ook als een kans. Een kans om te laten zien wat er in Nederland gebeurt. Zodat nog meer mensen op staan voor onze vrijheid en gezondheid. Zoals jullie van ons gewend zijn, geven we niet op en blijven we kijken naar wat wél kan. We zorgen dat de boodschap van onze sprekers op een krachtige manier naar buiten komt. Daarover volgt spoedig meer info.


Aanstaande zondag sluit een deel van Vrouwen voor Vrijheid aan bij de mooie bewegingen die in het land ontstaan. We weten dat veel van jullie uitkeken naar de manifestatie, ook om met elkaar te verbinden. Het is vooral belangrijk dat we zondag op eigen kracht precies dat gaan doen wat we van plan waren.


Dus ook nu we niet georganiseerd door VvV samen kunnen komen, roepen we op om dezelfde inspanning te leveren en die dag iets op dit vlak te ondernemen, in jouw familie, in je dorp of in een stad.

Dank voor al jullie steun en: ‘It ain’t over till its over’. Wordt vervolgd…1,611 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page