top of page
Search

Het is Kraakhelder!

Aanstaande zaterdag gaan we los!

Ons podium zetten we op in het prachtige Westerpark in Amsterdam. Het belooft een zonnige dag te worden en we hebben we een top line-up die ervoor zorgt dat jij weer met een kraakheldere focus naar huis gaat aan het einde van de dag.


We nodigen je van harte uit om met je familie en vrienden te komen picknicken. Het Westerpark heeft een leuke spartelvijver, dus vergeet je handdoek niet.

Wij zorgen voor speeches van inspirerende mensen die net als jullie in onze vrijheid en in transparantie geloven.

  • Sprekers: Lidewij Hoorntje - medisch specialist Isabelle Chappin - inspirational guide Nadia Denise Duinker - horeca ondernemer Jan Storms - schrijver/wetenschapper Olaf Weller - ondernemer Fiona Zwart & Ed Kortekaas - Wij de ouders Shohreh Feshtali - schrijfster van het boek ‘Gesluierde jaren’

  • Zang: Ilse Oversier&Nikos Frangiskatos en Leoni Bos

  • Sfeerbeheer: Frans Iradi

De manifestatie zal ca 2,5u duren.


Naast het organiseren van krachtige podia, werkt Vrouwen voor Vrijheid ook actief samen met organisaties die een nieuwe samenleving creëren waarin vrijheid, gezondheid, respect en zingeving centraal staan.

Op 4 september zijn Keuzevrijbijmij, Wij de Ouders, Artsen Collectief en Zorgmedewerkers Verenigd aanwezig om met je te delen welke nieuwe samenleving zij vormgeven. Ze staan zichtbaar op verschillende plaatsen op het veld tijdens de manifestatie. Ben je ondernemer, ouder, arts, zorgverlener, zorgvrager of consument?

Laat je inspireren en werk mee aan de oplossing!


We gaan weer een ijzersterk podium neerzetten, met een LED scherm met mooie beelden en super goed geluid.

En we gaan wederom live-streamen zodat mensen op andere locaties mee kunnen genieten. We zijn nog niet volledig rond met de financiering. We kunnen jullie financiële hulp dan ook heel goed gebruiken.

Laten we samen een waanzinnig podium mogelijk maken. Dank voor jullie hulp en tot 4 september!

Of koop iets tofs in de webshop: https://www.vrouwenvoorvrijheid.com/shop-11,648 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page