top of page
Search

Help! Extra financiële hulp nodig

Lieve volgers en donateurs van Vrouwen voor Vrijheid,


Wij hebben een prangende vraag aan jullie: willen jullie ons financieel (weer) steunen?

Onze 7de manifestatie ‘Overbruggen’ was geweldig. Door de stromende regen overbrugden we met een stoet vrouwen van bijna een kilometer lang de Erasmusbrug en de Willemsbrug. De mannen verwelkomden ons in ‘Ons Park’ waar we genoten van inspirerende speeches van onze sprekers Jan Vingerhoets, Connie Jimenez, Sara Dol, Bart Maes, Willemijn van Brenk en Wesley Kassels. Omlijst door de prachtige muzikale optredens van Julia Zahra, Mami Jose en Frans Iradi en de spoken word van Bjorn Willemsen. Met als toetje op de taart (Tisjeboy) Jay!


Daarna hebben we nog lekker een regendans gedaan op de klanken van Frans Iradi om voldaan en opgeladen weer naar huis te gaan. Of in ons geval, de boel weer af te bouwen :-).


Opzet Vrouwen voor Vrijheid

Vrouwen voor Vrijheid is een stichting met 3 bestuursleden en een kernteam van 6 vrouwen. We worden geholpen door een grote groep ‘Vrienden van Vrouwen voor Vrijheid’ bij alles wat wij doen. We doen dit volledig vrijwillig. Het organiseren van een manifestatie brengt kosten met zich mee. Hieronder een overzicht van de gemiddelde kosten per manifestatie. Daarnaast hebben we nog vaste kosten zoals bijvoorbeeld de website.


Podium 1500

Licht en geluid 4000

Facebook/Insta ads 1000

Toiletten 550

Rijplaten podium 500

Portofoons huren 200

Catering crew 100

Aggregaat voor licht/geluid600

Vergunningen 150

Video(streaming) 1000

Totaal 9.600 euro

* Gemiddelde kosten per manifestatie Vrouwen voor Vrijheid


Donateurs nodig

Gelukkig hebben we veel donateurs die ons steunen. Op dit moment zijn we echter nog niet uit de kosten van onze laatste manifestaties én zijn we alweer bezig met onze volgende manifestatie op 30 januari.


We kunnen jullie steun dan ook goed gebruiken zodat wij onze missie waar kunnen maken. Ieder bedrag, groot of klein, maakt verschil.

Er zijn meerdere manieren om ons te steunen. Je kunt gebruik maken van de donatie mogelijkheid op de webshop, een tas of ander item kopen of geld overmaken naar onze rekening.

Ons rekening nummer is NL75TRIO0320302679 ten name van Stichting Vrouwen voor Vrijheid.


Je kan ook een eigen activiteit opzetten en op die manier donaties inzamelen.

Op dit moment veilt bijvoorbeeld een kunstenaar een schilderij en een deel van de opbrengst doneert hij aan Vrouwen voor Vrijheid. Zo zijn er veel mogelijkheden.


1000X dank! Dankzij jullie kunnen we doen wat we doen.

We zien jullie graag bij onze volgende manifestatie op 30 januari!
839 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page