top of page
Search

Ons kado aan jullie!

Door Sascha van Westen&Laura Pijnenborgh


Lieve mensen, voor velen van jullie voelt vandaag als een dag des oordeels.


Het net lijkt zich te sluiten en dat waar je al maanden voor waarschuwde lijkt onvermijdelijk geworden: de coronapas en de daarbij horende uitsluiting. Maar juist vandaag willen we je oproepen de moed er in te houden, je kalmte te bewaren en je te herinneren dat jij het verschil kunt maken. Je hoeft niet alles aan te nemen wat de overheid je voorschotelt.


Je alledaagse keuzes en acties tellen meer dan ooit. In welke wereld wil jij leven? Die van angst en weerstand? Of die van mogelijkheden en verbinding? Dat laatste daar gaan wij voor. Doe je met ons mee? Want je bent zeker niet alleen.

Zoek elkaar op, ga leuke dingen thuis organiseren, ga het bos in, wees creatief. Er valt genoeg te onderzoeken en te beleven buiten de gebaande paden of de zogenaamde geoorloofde plekken waar je enkel welkom bent met een groen vinkje. Steun horeca en artiesten die niet mee doen en die opstaan voor vrije keuze en lichamelijke integriteit.


Kijk op www.keuzevrijbijmij.nl voor ondernemers waar je hoe dan ook welkom bent.

Meld uitsluiting bij ons meldpunt https://www.vrouwenvoorvrijheid.com/meldpunt-uitsluiting-ongevaccineerden. En zeg gewoon Nee.

Of liever nog : geef je volle JA aan een samenleving waarin geen ruimte is voor uitsluiting. Wees deel van de oplossing.


We've got this!

3,337 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page