Wie zijn we?

Vrouwen voor Vrijheid verbindt mensen met de missie om vanuit liefde, geweldloosheid en vrijheid een weg te vinden naar antwoorden en oplossingen in deze chaotische tijd. We vechten nergens tegen, maar zetten ons in vóór een liefdevolle wereld waarin we vanuit eigen kracht leven en waarin vrijheid gepaard gaat met verantwoordelijkheid geven en nemen. We zijn er voor iedereen. Écht iedereen.

 

Wij staan voor een open debat, voor volledige informatie en voor een gezonde en vrije toekomst voor iedereen. Wij geloven in een samenleving waarin keuzevrijheid, transparantie, gezondheid, vitaliteit en preventie van ziekte vanzelfsprekend is. We stellen kritische vragen en bedenken strategieën om onze grondrechten, gezondheid en keuzevrijheid te beschermen en de toekomst van onze ouders en kinderen veilig te stellen.

Wat doen we?

Vrouwen voor Vrijheid organiseert sinds september 2020 landelijke manifestaties. We bieden het podium aan krachtige sprekers die zich richten op het ontwarren van de chaos en het bouwen aan een liefdevolle, vrije wereld. Het zijn momenten om op te laden, geïnspireerd te raken en gelijkgestemden te ontmoeten. 

Social media community 
Via onze social media kanalen inspireren en informeren we elkaar over onze grondrechten, over wat we zien gebeuren in Nederland en in de wereld en vooral over wat we zelf kunnen doen om bij te dragen aan een wereld waarin we graag willen leven. 

Small events
We organiseren regelmatig kleinere events en acties. Van huiskamerconcerten en workshops tot specifieke acties rondom een actueel thema.

Hou onze social media kanalen in de gaten voor data en tijden.

We hopen je te mogen verwelkomen op een van onze bijeenkomsten en op onze social media community.

Word lid op ons telegramkanaal, Instagram en Facebook en bekijk onze video’s op YouTube.