Search

Onze manifestatie ‘Shaping our Future’ kan niet legaal plaatsvinden aanstaande zondag.


Na weken van voorbereiding en contacten met vele gemeentes, blijkt dat het houden van een manifestatie met meer dan 100, op een enkele plek 500 mensen, niet is toegestaan.

Op basis van ‘gevaar voor de volksgezondheid’ en ‘gevaar voor de openbare orde’, krijgen we keer op keer een beperking waar wij niet in mee kunnen gaan. Een onderbouwing hoe buiten samen komen een gevaar is voor de volksgezondheid vragen wij steevast, maar ontvangen we niet.

Het is zuur, maar we zien het ook als een kans. Een kans om te laten zien wat er in Nederland gebeurt. Zodat nog meer mensen op staan voor onze vrijheid en gezondheid. Zoals jullie van ons gewend zijn, geven we niet op en blijven we kijken naar wat wél kan. We zorgen dat de boodschap van onze sprekers op een krachtige manier naar buiten komt. Daarover volgt spoedig meer info.


Aanstaande zondag sluit een deel van Vrouwen voor Vrijheid aan bij de mooie bewegingen die in het land ontstaan. We weten dat veel van jullie uitkeken naar de manifestatie, ook om met elkaar te verbinden. Het is vooral belangrijk dat we zondag op eigen kracht precies dat gaan doen wat we van plan waren.


Dus ook nu we niet georganiseerd door VvV samen kunnen komen, roepen we op om dezelfde inspanning te leveren en die dag iets op dit vlak te ondernemen, in jouw familie, in je dorp of in een stad.

Dank voor al jullie steun en: ‘It ain’t over till its over’. Wordt vervolgd…1,061 views0 comments

Sinds vorige week kan je bij ons in de webshop te gekke Vrouwen voor Vrijheid tassen, mutsen en caps kopen! Daarmee kan je stijl buiten wandelen en boodschappen doen, draag je onze boodschap actief uit en steun je onze manifestaties. De opbrengst gaat volledig naar onze activiteiten namelijk.


Dus ben jij wel toe aan een mooie witte wintermuts of een 'Love eats fear for breakfast' vilten shopper? Klik dan hier: https://www.vrouwenvoorvrijheid.com/shop-1


Dat noemen wij win-win-win <31,247 views1 comment

Updated: Dec 31, 2020

‘Duik’ met ons het nieuwe jaar in!

Op zondag 3 januari tussen 13-15 uur in park Haarlemmerhout, Haarlem.


2021.

Een jaar waarin de waarheid boven water mag komen. Laat je inspireren door sprekers die zelf met de billen bloot zijn gegaan, oa op het gebied van werk en gezondheid.

Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken en samen te bouwen aan de toekomst die we wél willen.

Wij hebben er enorm veel zin in!


2,717 views3 comments
1
2

WE HEBBEN JOUW STEUN NODIG!

VROUWEN VOOR VRIJHEID

Wij geloven in de kracht van vrouwen. Wat wij goed kunnen is met elkaar verbinden.

Als je aan de toekomst van onze (klein)kinderen en onze dierbaren komt veranderen wij in leeuwinnen.

Boven alles staan wij voor vrijheid.

Wij geloven dat iedereen de ruimte moet krijgen om een tegenovergestelde mening te mogen hebben en persoonlijke keuzes te kunnen maken.

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

DSC00956.JPG

© 2023 by Women PWR. Proudly created with Wix.comTerms of Use  |   Privacy Policy