top of page
Search

Morgen gaan we 'Overbruggen'!

Zo, even een heel praktisch bericht. Morgen is het zover. Dan gaan we 'Overbruggen'.Net als bij onze eerste manifestatie beginnen we dit keer met een vrouwen mars.

Passend bij het thema overbruggen zullen we deze mars lopen over de Erasmusbrug en de Willemsbrug.


12.30u verzamelen op de Holland Amerikakade https://goo.gl/maps/NiWtP34mdBCEfkfq5 Vrouwenmars over de Erasmusbrug en de Willemsbrug.

We starten aan de zuidkant op de Holland Amerikakade en blijven daar aan de linkerkant van de Erasmusbrug.

Gaan aan de noordkant met de trap naar beneden, lopen onder de brug door via restaurant Prachtig en lopen vanaf daar de boompjeskade op.

Dan lopen we de Wilemsbrug op en lopen door tot aan de zuidingang van Ons Park.


13.00u mannen en ieder die niet meeloopt verzamelen zich in 'Ons Park’ op het Noordereiland https://goo.gl/maps/kYqQBfgXvsW2iLeV6


14.00u Aanvang Manifestatie in 'Ons Park’ Noordereiland.


We nodigen je van harte uit om met je familie en vrienden te komen om mee te lopen en/ of van het podium te genieten. We zorgen wederom voor speeches van inspirerende mensen die net als jullie in onze vrijheid geloven, en in ons vermogen om bruggen te slaan.


Sprekers Sara Dol - Tiktok Creator Willemijn van Brenk - Docent Jan Vingerhoets - Huisarts Bjorne Willemsen - Ondernemer Wesley Kassels - Voedingsdeskundige Bart Maes - Jurist


Zang Julia Zahra Maame Joses


Sfeerbeheer Frans Iradi


PER OV NAAR START VAN DE MARS

Vanaf Rotterdam Centraal/met de metro. Metro D (richting de Akkers) of E (richting Slinge), uitstappen bij het Wilhelminaplein dan nog 3 minuten lopen naar de Holland Amerikakade.


PER OV NAAR SPREKERSPODIUM

Vanaf Rotterdam Centraal/met de metro. Metro D (richting de Akkers) of E (richting Slinge), uitstappen bij het Wilhelminaplein dan nog 15 minuten lopen naar ‘Ons Park’.

Voor meer reis opties check www.ov9292.nl


PARKEREN Parkeer in een van de parkeergarages: Q park De Rotterdammer, Q park Boston&Seattle en parkeergarage Erasmusbrug. Deze zijn ook vooraf te reserveren.


CARPOOLERS OPGELET! Op de verschillende socials kan je aangeven in de carpool post waar je vandaan komt en of je iemand mee kan nemen of juist graag mee wil rijden aanstaande zaterdag 30 oktober.


Let goed op je kleding en neem voor de zekerheid een paraplu of poncho mee.

We verkopen in het park ook 50 VVV paraplu's. Maar daarvoor geldt 'Op=Op'.

2,301 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page